Egentligen befinner si Tinder saken da framsta dejtingappen samt Facebook

Egentligen befinner si Tinder saken da framsta dejtingappen samt Facebook

Facebook dating befinner sig (och kommer nog att besta) alldeles fria. Den sociala mediejatten kraver enbart att du laddar ner appen, eftersom det sta ha ick finns nagon skrivbordsversion.

Det finns saledes nagra relevanta valmojlighe at Facebook Dating, saso all riktar sig till annorlunda malgrupper

“Egentligen varje det enkom nago tidsfraga for Facebook samt hade ett dejtingsektion. Mig kanner manga tandem saso redan age traffats ino Facebook-grupper, darfor dom evigt inneha funnits. Sjalv vet inte ifall det befinner sig logiskt att e nytt “swipe knip go”-lage nu age oppnats igen. Mig befinner sig noll fan bruten den. Mi skulle aga foredragit en ovrigt id, skad flera bruten mina vanner befinner si absolut overtygade forsavitt FB-dating. De anser att det ar mindre ytligt ann Tinder.”

Facebooks dejtingapp var efterlangtad i Tyskland sam populariteten befinner si likvardi patand. Konceptet har ick uppfunnit hjulet pa nytt, darfor att det finns en dussin liknande appar. Det saso befinner sig duktig befinner si att Facebook separerar omradet emellan image sta sociala medier samt dejtingprofil. Det saso ar obehagligt befinner sig att “vanners vanner” mycket visas saso ide villig partner inom listan. Den franska dejting app som soker nagon shop vill sannolikt inte tillverka sin basta vans arbetsledare som propa.

Massa nyttjare befinner sig redan skeptiska at Facebook nar det galler okrankbarhet sam uppgifter. Det sak att en Facebook-profil befinner sig tvingande befinner si e grandios irritationsmoment sam ager allaredan varit grej stav brysk anmarkning villi Tinder. Omedelbart behover n inte langre en FB-profil for att bruka Tinder, skada n behover ett darfor at forbruka Facebooks dejtingapp. Det skulle besta medryckand att granska forsavitt frikoppling skulle leda till en acceleration fran antalet anvandare.

“forut jag personligen ar Facebook Dating-appen ick en konkurrent at Tinder, utan snarare ett komplement. Speciellt darfor Facebook befinner sig kostnadsfri kan det ick defekt att hava appen villi din telefon och att lagga nasan ino vat nar n dejtar. Tinder kommer nog att vara saken dar framsta dejtingappen sta evig och sarskilt nar det galler ytlighet kommer det aldrig att finnas en viktigt rivalitet.”

kommer formodligen inte heller att forandra odla massor. Saso Erik anser, hurs kompensera Tinder tillsamman Facebook nar hane kan lagga til det?

Tinder bord dock ick vara alltfor bestamd villi sin monopolstallning. For ehur Facebooks flaggskepp ager haft en diger tillvaxt, odl vander det sig aven at generationen efter 30 ar. Och det befinner si arme saso Tinder icke kan ta det lugnt tillsamman! Den som ar kvar 28 ar gallande Tinder tvungen icke blott spendera mer, inte me inneha ocksa farre chanser!

Vilka val finns det till Facebook Dating?

“mi age flera dejtingappar kungen min telefon och mi anse att det befinner si finfin att skrida flera annorlunda vagar. Mig ager Lovoo, Badoo, Tinder, Facebook Dating App samt Yodel (aven om det sistnamnda ej befinner si ett dejtingapp). Mig age kontakt med do samtliga, chattar och age nago traff intermittent.”

Bortsett fran Tinder ar Badoo samt Lovoo minsann bland do storsta dejtingapparna som ar mest kanda i tysktalande lander. Jodel, daremot, befinner sig nago studentapp som ar aktuell for att teori uppfatta folks tack vare flera dejtingkanaler. Andock rackvidden befinner sig betydligt lagre arme.

Nar du letar efter en partner finns det fast an aven klassiska dejtingbyraer sasom Lemonswan, Parship alternativt populara samt valrenommerade singelborser som LoveScout24, sasom ocksa finns sasom appversioner.

Slutledning Facebook Dating befinner sig nagon medryckande okning itu saken dar sociala mediejatten samt bord i alla fal vara vart att overvaga allman eftersom dess okostligt nytt. Det kostar inte ett dyft ovrig ann lite tid att endast plocka glimt samt granska forsavit dejtingappen befinner sig e valmojlighe nar ni soker ett partner. Det aterstar att se hurda FB Dating kommer att spridas ino landsbygd och forsavitt nago gratisversion kommer att inforas en gang. Marc Zuckerberg uppfann verkligen icke detta supplement utav ren valgorenhet!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *